Kouluratsastuksen SM-mitalistit vuosimallia 2024 ratkottiin viikonloppuna Woikoski Feelingillä

Kaikki kiva päättyy aikanaan, ja Woikoski Feelingillä WHD Gårdilla järjestettyjen kouluratsastuksen SM-kilpailujenkin viimeinen kilpailupäivänä oli sunnuntaina. Päivän aikana ratkottiin sekä SM-finaaleita että muita luokkia muun muassa 4-7 vuotiaille hevosille. Finaaleita seuraamaan saapui runsaasti yleisöä, ja aplodit ja kannustushuudot kaikuivatkin niin omille suosikeille kuin muillekin onnistujille.

Ponien Suomen mestaruuden 2024 voittivat Aino Sellman ja Don’t Call Me Babe Hyvinkään Urheiluratsastajista. SM-hopealle ylsi Porvoon Mustangin Iida-Maria Koponen ratsullaan Caramba 90RP ja SM-kultaa 2024 nappasi. Keski-Pohjanmaan Hevosharrastajia edustava Amanda Prittinen ja Reitland’s Du nur Du B. Onnea kaikille SM-mitalisteille!

Lapsiratsastajien Suomen mestaruuden 2024 voitti täpärästi Pihla Tarvainen ja Flex (Ratsastusseura Win Win).  Pienellä piste-erolla hopealle sijoittui Unetun Ratsastajia edustavat Tuulia Soikkeli ja Royal Diamondring 2999 ja pronssille Venla Vottonen ja Flamant Noir 3009 Siilin Ratsastajista.

Päivän yksi odotetuimmista luokista, senioriluokka, ei tuonut hallitsevaan Suomen mestariin muutosta, kun  Dressage Team Traversia edustavat Ville Vaurio & Dante NL uusivat SM-mestaruutensa viime vuodelta. Ratsukko voitti sekä sunnuntain osakilpailun että kokonaiskilpailun.
Hopeaa sekä osakilpailuissa että SM-kokonaiskilpailussa otti Elli Viitala ratsullaan Woodcroft Rockstar (Korsholms Sportryttare ry).  Osakilpailupronssille ratsasti Orimattilan Ratsastajia edustava Siiri Kyrö ruunallaan Kyrö Hot Flow. SM-pronssia puolestaan voitti Tuomarinkylän ratsastajien Sirpa Degerth-Káldi ruunallaan San Diego.

Nuorten ratsastajien SM-kultaa voitti Vesilahden Seudun Ratsastajia edustava Anniina Kolu ratsullaan Ghana. SM-hopealle sijoittuivat Salli Pietarinen Lisbeth S (Airport Riders ry).

Päivän viimeiset SM-mestaruudet ratkottiin junioreiden luokassa. SM-kultaa nappasi Peppi Kokko & Damasco Caniceira Meri-Lapin Ratsastajista. SM-hopealle ylsi Helsingin Ratsastajien Ulrika Salminen ruunallaan Gilmore MC. Pronssia saivat Mila Pietarila ja Jonathan S Turun Ratsastajista.

Paljon onnea kaikille mitalisteille ja luokkien voittajille!

Kisaviikonvaihde kaikkinensa on ollut huikea. Kolme päivää kestäneiden ratsastuskilpailuiden lisäksi hevospalvelukeskuksessa vietettiin avoimen oven päiviä, järjestettiin automuseokierroksia, koeajettiin Bemareita, juhlittiin Hangaarissa ja paljon paljon muuta. Olemme olleet ylpeitä saadessamme järjestää kilpailut ja toivomme, että viihdyitte! Lämmin kiitos kaikille katsojille, yhteistyökumppaneille, ratsastajille, tuomareille, talkoolaisille ja muille mukana olleille! Te teitte viikonlopusta unohtumattoman!